Parmigiano Reggiano is de oudste van alle soorten Parmezaanse kaas. Pas na twee jaar rijping mag de kaas aangesneden worden. Het resultaat is een harde kaas met een intens krachtige, kruidige smaak. Perfect om te raspen, maar ook heerlijk bij een goed glas wijn.
Gudbrandsdalen Gjetost
Vanaf € 9,25 — of abonneer om 10% te besparen
Roombrie
€ 3,99 — of abonneer om 10% te besparen
Parmigiano Reggiano
Vanaf € 10,95 — of abonneer om 10% te besparen
Parmigiano Reggiano is de oudste van alle soorten Parmezaanse kaas. Pas na twee jaar rijping mag de kaas aangesneden worden. Het resultaat is een harde kaas met een intens krachtige, kruidige smaak. Perfect om te raspen, maar ook heerlijk bij een goed glas wijn.
Kenmerken
| Gewicht | N/B |
|---|---|
| Rijping: Geen selectie | Oud |
| Structuur: Geen selectie | Hard |
| Smaak: Geen selectie | Met Zoutkristallen, Pittig & Krachtig |
| Geschikt voor: Geen selectie | Burger, Borrelplank |
| Bijzonderheden: Geen selectie | Rauwmelks |
| Land van herkomst: Geen selectie | Italië |
| Europese Bescherming: Geen selectie | BOB |
| Vetgehalte: Geen selectie | 30+ |
| Allergenen: Geen selectie | Lactose, Melk |
| Gewicht: Geen selectie | 250 gram, 500 gram, 750 gram, 1 kilo |
| Melksoort: Geen selectie | Koemelk |
