Parmigiano Reggiano is de oudste van alle soorten Parmezaanse kaas. Pas na twee jaar rijping mag de kaas aangesneden worden. Het resultaat is een harde kaas met een intens krachtige, kruidige smaak. Perfect om te raspen, maar ook heerlijk bij een goed glas wijn.
Ossau-Iraty AOP
Vanaf € 18,20 — of abonneer en bespaar 10%
Paulus Abbey Bierkaas
Vanaf € 15,25 — of abonneer en bespaar 10%
Parmigiano Reggiano
Vanaf € 17,50 — of abonneer en bespaar 10%
Parmigiano Reggiano is de oudste van alle soorten Parmezaanse kaas. Pas na twee jaar rijping mag de kaas aangesneden worden. Het resultaat is een harde kaas met een intens krachtige, kruidige smaak. Perfect om te raspen, maar ook heerlijk bij een goed glas wijn.
Kenmerken
Gewicht | N/B |
---|---|
Gewicht: Geen selectie | 1 stuk (+/- 150 gram), 2 stuks (+/- 300 gram), 250 gram, 500 gram, 750 gram, 1000 gram |
Leeftijd: Geen selectie | |
Vetgehalte: Geen selectie | |
Land van herkomst: Geen selectie | |
Smaak: Geen selectie | |
Europese Bescherming: Geen selectie | |
Melksoort: Geen selectie | |
Rauwmelks: Geen selectie | |
Allergenen: Geen selectie | |
Biologisch: Geen selectie | |
Vegetarisch: Geen selectie | |
Weidemelk: Geen selectie | Nee |