Bel ons: 085 301 9553

Gratis verzending boven de €40,- 🧀  Op abonnementen 10% korting 

Veelgestelde vragen

Ga snel naar vragen over:

Kaasabonnementen

Jazeker! Je kunt ten alle tijden je abonnement pauzeren. Dit kun je doen in jouw eigen Mijn Account omgeving en hier kun jij aangeven welke leveringen je wilt overslaan. Op deze manier krijgen wij dit goed in ons systeem en ontvang jij geen kaas als je niet thuis bent. Kom je er niet aan uit, stuur ons dan een e-mail via info@cheeseinabox.nl

Let op: Pauzeren kan niet voor een periode waarvoor de betaling al is gedaan.

Na het snijden van de kaas, verpakken wij deze direct vacuüm en verzenden we deze zo snel mogelijk. Na het vacuüm verpakken heeft de kaas nog een houdbaarheid van zo’n drie maanden. Zorg er wel voor dat je de kaas in de koelkast bewaart.

Ja, wij leveren altijd kaaspapier mee. Kaaspapier is belangrijk om de kaas goed te bewaren. Het zorgt ervoor dat de kaas niet uitdroogt, niet gaat zweten en zijn smaak behoudt.

Jazeker, dit is mogelijk in jouw Mijn Account omgeving. Kom 

Ontvang je nu per box 1 stuk kaas, dan kun je in jouw Mijn Account omgeving dit wijzigen naar 2 stukken kaas per box.

Ontvang je nu per box 2 stukken kaas, dan kun je in jouw Mijn Account omgeving dit wijzigen naar 1 stuk kaas per box.

Haal jouw kaas pas uit de vacuüm verpakking zodra je deze gaat aansnijden. Bewaar de kaas in het meegeleverde kaaspapier in de koelkast, op deze manier blijft de kaas het beste vers.

Je kunt ten alle tijden je abonnement aanpassen. Dit kun je doen in jouw Mijn Account. Let er wel op dat de levering waarvoor je al betaald hebt niet meer kunt aanpassen, de volgende leveringen kun je wel aanpassen.

In het specialiteitenkaas abonnement zitten 6 verschillende kazen. Dit is ruim voldoende voor een kaasplank voor 5 personen.
Wij selecteren de kazen op basis van jouw smaakprofiel. Wij streven er naar om iedere keer weer een unieke box voor jou samen te stellen.

Het snijden van de kaas gebeurt handmatig en is dus mensenwerk. Wij proberen altijd zo juist mogelijk te snijden, maar het kan gebeuren dat u af en toe iets meer of minder ontvangt. Op onze website hanteren we hierdoor een +- gewicht. Is het gewicht van jouw kaas meer dan 10% minder dan u besteld heeft, neem dan contact met ons op, dan zullen wij dit proberen op te lossen.

Ja dit is mogelijk. Kaas is een natuurproduct en kan elke keer anders smaken. Dit kan te maken hebben met verschillende redenen:

  • De kaas is iets jonger of ouder dan de vorige keer;
  • De koeien hebben iets anders gegeten;
  • De kaas is op een andere manier gerijpt.
Je kunt jouw kaas het beste bewaren in het meegeleverde kaaspapier in de koelkast. De kaas smaakt het lekkerst als je deze een half uurtje van te voren uit de koelkast haalt, zodat de kaas op temperatuur kan komen.

Boerenkaas is gemaakt van rauwe melk, dit is melk dat niet gepasteuriseerd is. Hierdoor is er een risico dat de listeria bacterie achterblijft in de melk en dus in de kaas. Het voedingscentrum raadt hierdoor zwangere vrouwen af om boerenkaas te eten, tenzij je de kaas verhit.

Boerderijkaas is gemaakt van gethermiseerde melk. Hierdoor wordt de kaas verhit tot een temperatuur van 65 graden. Hierdoor worden de meeste bacteriën gedood, waardoor deze kaas wel door zwangere vrouwen gegeten mogen worden.

Ja, alle vaste abonnementen dien je minimaal 60 dagen aan te houden. Zo kunnen wij de prijzen laag houden en je een zo goed mogelijke service bieden.

Webshop

Zowel de ingrediënten als de voedingswaarden staan beschreven onder het product.

Jazeker, hiervoor maken we graag een prijs op maat. Neem hiervoor contact met ons op via info@cheeseinabox.nl of via onze contactpagina.

Dat is jammer, dit kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat jouw pakket afgeleverd is bij een DHL servicepunt, dan heb je hier als het goed is bericht van ontvangen. Het kan ook zijn dat DHL het erg druk heeft en de bezorging iets later is dan gepland. Is de levering meerdere (werk)dagen te laat? Neem dan contact met ons op, wij staan klaar om je te helpen.

Na het snijden van de kaas, verpakken wij deze direct vacuüm en verzenden we deze zo snel mogelijk. Na het vacuüm verpakken heeft de kaas nog een houdbaarheid van 6 weken. Hierover hoef je je dus nooit zorgen te maken.

Jazeker, wij laten jou nooit zonder kaaspapier zitten. Bij ieder stuk kaas die u aanschaft in onze webshop, zullen wij kaaspapier meeleveren.

Het snijden van de kaas gebeurd handmatig en is dus mensenwerk. Wij proberen altijd zo juist mogelijk te snijden, maar het kan gebeuren dat u af en toe iets meer of minder ontvangt. Op onze website hanteren we hierdoor een +- gewicht. Is het gewicht van jouw kaas meer dan 10% minder dan u besteld heeft, neem dan contact met ons op, dan zullen wij dit proberen op te lossen.

Ja dit is mogelijk. Kaas is een natuurproduct en kan elke keer anders smaken. Dit kan te maken hebben met verschillende redenen:

  • De kaas is iets jonger of ouder dan de vorige keer;
  • De koeien hebben iets anders gegeten;
  • De kaas is op een andere manier gerijpt.
Je kunt jouw kaas het beste bewaren in het meegeleverde kaaspapier in de koelkast. De kaas smaakt het lekkerst als je deze een half uurtje van te voren uit de koelkast haalt, zodat de kaas op temperatuur kan komen.
Boerenkaas is gemaakt van rauwe melk, dit is melk dat niet gepasteuriseerd is. Hierdoor is er een risico dat de listeria bacterie achterblijft in de melk en dus in de kaas. Het voedingscentrum raadt hierdoor zwangere vrouwen af om boerenkaas te eten, tenzij je de kaas verhit. Boerderijkaas is gemaakt van gethermiseerde melk. Hierdoor wordt de kaas verhit tot een temperatuur van 65 graden. Hierdoor worden de meeste bacteriën gedood, waardoor deze kaas wel door zwangere vrouwen gegeten mogen worden.

Dat is vreemd, het kan zijn dat jouw kortingscode verlopen is. Twijfelt u hierover, neem dan contact met ons op via info@cheeseinabox.nl of via onze contactpagina.

Jazeker, vanaf €150 brengen wij offertes uit op maat. Neem hiervoor contact met ons op via info@cheeseinabox.nl of via onze contactpagina

Ja dit klopt. Wij sturen niet standaard facturen mee. Wil je toch een factuur hebben van je bestelling, laat ons dit weten via een mail naar info@cheeseinabox.nl. Wij zullen een factuur voor je aanmaken. 

Goudse kaas

Goudse kaas is een type kaas dat al honderden jaren lang wordt gemaakt. Het is het recept dat een goudse kaas, goudse kaas maakt. Goudse kaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde melk. Goudse kaas mag over de hele wereld gemaakt worden. De Goudse kaas die je in ons assortiment vindt komt van eigen bodem.

Wil je meer weten over Goudse kaas? lees dan onze blog: Wat is Goudse kaas?

Goudse kaas kan, omdat deze over de hele wereld geproduceerd mogen worden, anders smaken. De Goudse kaas met het Gouda Holland keurmerk is een 48+ kaas die natuurgerijpt is, en heeft een milde tot pikante smaak. Hoe jonger de kaas is hoe milder, hoe houder hoe pikanter.

Goudse kaas heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze kaas al eeuwenlang in Gouda wordt verhandeld. Nu wordt de Goudse kaas over de hele wereld in kaasfabrieken vervaardigd. 48+ Goudse kaas die in Nederland is vervaardigd met Nederlands melk, krijgt het Gouda Holland keurmerk.

Nee, Goudse kaas wordt over de hele wereld gemaakt en heb je heel veel variaties in. Hierdoor is er in 2010 het Gouda Holland keurmerk gekomen. Dit is wel beschermd. De kazen met die keurmerk zijn Goudse kazen uit Nederland, gemaakt van Nederlandse melk.

Sinds 2010 is het Gouda Holland keurmerk in de wereld geroepen. Als dit keurmerk op een kaas staat dan weet je zeker dat deze Goudse kaas in Nederland geproduceerd is, met Nederlandse koemelk en dat deze gerijpt is in Nederlandse rijpingskamers.

Meer weten over het Gouda Holland keurmerk? Lees dan onze blog: Het Gouda Holland keurmerk. 

Graskaas is een kaas dat wordt gemaakt van de melk van koeien die voor het eerst weer vers gras eten. In april mogen de koeien vaak weer naar buiten en kunnen ze genieten van de wei en het verse gras. Dit verse lentegras geeft de kaas een zeer smeuïge, zachte smaak. Graskaas is er niet direct als de koeien naar buiten mogen, de kaas heeft natuurlijk nog tijd nodig om te rijpen. Dit is minimaal 4 weken en dan kunnen wij de eerste graskazen weer aansnijden halverwege mei. Bij ons kun je vanaf dan minimaal 6 weken genieten van de overheerlijke graskaas.

Boerenkaas

Boerenkaas is gemaakt van dagverse, rauwe melk van de eigen koeien van de boer. Deze kaas wordt met de hand bereid van volle niet afgeroomde melk. Omdat een boerenkaas een echt natuurproduct is kan er af en toe verschil zijn in de smaak. Dit kan te maken hebben met weersomstandigheden, veranderende seizoenen, wat de koeien eten of dat de bereiding net iets anders gaat.

Meer weten over boerenkaas? lees dan onze blog: Wat is boerenkaas?

Wij snijden de kaas pas af, nadat deze verkocht is. Na het snijden van de kaas verpakken we deze direct op vacuüm en sturen we deze naar u op. Hierdoor zit er maar een paar dagen tussen vanaf het snijden van de kaas tot deze op uw kaasplank ligt. Altijd verse kaas dus!
Boerenkaas is pittiger, rijker en romiger van smaak dan de goudse kazen. Dit heeft te maken met verschillende redenen, maar de grootste reden is dat de kaas gemaakt wordt van rauwe verse melk. Men noemt de smaak van echte boerenkaas ook wel stalsmaak.

De kaas smaakt het lekkerst als je deze een half uurtje van te voren uit de koelkast haalt, zodat de kaas op temperatuur kan komen.

Boerenkaas is gemaakt van rauwe melk, dit is melk dat niet gepasteuriseerd is. Hierdoor is er een risico dat de listeria bacterie achterblijft in de melk en dus in de kaas. Het voedingscentrum raadt hierdoor zwangere vrouwen af om boerenkaas te eten, tenzij je de kaas verhit.


Boerderijkaas is gemaakt van gethermiseerde melk. Hierdoor wordt de kaas verhit tot een temperatuur van 65 graden. Hierdoor worden de meeste bacteriën gedood, waardoor deze kaas wel door zwangere vrouwen gegeten mogen worden.

Kaas van de Boerderij, oftewel Boerderijkaas, is gemaakt van gethermiseerde melk. Hierdoor wordt de kaas verhit tot een temperatuur van 65 graden. Hierdoor worden de meeste bacteriën gedood, waardoor deze kaas wel door zwangere vrouwen gegeten mogen worden.

Specialiteitenkaas

Onder specialiteitenkaas verstaan wij kaas afkomstig uit heel Europa met een speciale en/of unieke smaak. De kazen zal je niet snel tegen komen in de supermarkt. Voor echte liefhebbers dus!

Wij selecteren de kazen op basis van jouw smaakprofiel. Wij streven er naar om iedere keer weer een unieke box voor jouw samen te stellen.

In het specialiteitenkaas abonnement zitten 6 verschillende kazen. Dit is ruim voldoende voor een kaasplank voor 5 personen.

Jazeker, in onze webshop vind je ons assortiment specialiteitkazen.

Bezorging

Dat is jammer, dit kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat jouw pakket afgeleverd is bij een DHL servicepunt, dan heb je hier als het goed is bericht van ontvangen. Het kan ook zijn dat DHL het erg druk heeft en de bezorging iets later is dan gepland. Is de levering meerdere (werk)dagen te laat? Neem dan contact met ons op, wij staan klaar om je te helpen.

Jazeker, De boxen zijn geschikt voor de brievenbus. Altijd handig! Zo hoef jij niet thuis te zijn om je box in ontvangst te nemen. Je brievenbus moet hiervoor minimaal 3,2 cm hoog en 20 cm lang zijn.

Dat kan gebeuren. Wanneer de kaas warm wordt, wordt hij zachter. Soms kan er ook wat vet uit zijn gelopen. Dit is niet erg en niet van invloed op de smaak. We raden je in dat geval aan je kaas in het vacuüm in de ijskast te leggen. Door de koeling wordt de kaas vanzelf weer hard en kun je hem gemakkelijk uit het plastic halen en in het kaaspapier opbergen. Eet smakelijk!

Jazeker, wij bezorgen in heel Nederland. Wij dragen jouw kaas over aan de pakket en postbezorger DHL. Zij streven er naar om de volgende werkdag jouw pakket aan de deur of door de brievenbus te leveren. Woont u op de Waddeneilanden?, dan kan de verzendtijd iets langer duren.
Wij hebben veel testen uitgevoerd hoelang de kaas ongekoeld verzonden kan worden bij hoge temperaturen. De kaas kan bij 25 graden ruim 60 uur ongekoeld zijn, omdat de kazen vacuüm verpakt zijn. Als er extreme hitte is zullen we de bezorging uitstellen, hier brengen we jullie uiteraard van op de hoogte!

 Jouw kaas snijden we vers af en verpakken we vervolgens direct in vacuüm. Door in een kartonnen box te verzenden, wordt de kaas onderweg beschermd tegen vallen en stoten.

Goudse- & Boerenkaas abonnement

1 levering per week

  • Wij streven er naar om elke donderdag jouw kaas te leveren.

1 levering per 2 weken

  • Wij streven er naar om, om de week jouw kaas op de donderdag te leveren.

1 levering per 4 weken

  • Wij streven er naar om, om de vier weken jouw kaas op de donderdag te leveren.

LET OP:
Ben jij member geworden op een donderdag, dan ontvang jij jouw eerste box, de eerstvolgende donderdag. 

Specialiteitkaas abonnement

Member geworden tussen de 1e en 15e van de maand?

  • Wij streven er naar om elke 3e donderdag van de maand jouw gepersonaliseerde kaasbox te leveren.

Member geworden tussen de 16e en 31e van de maand?  

  • Wij streven er naar om elke 1e donderdag van de maand jouw gepersonaliseerde kaasbox te leveren.

LET OP:
Is de 1e donderdag de 1e dag van de maand, en jij wordt deze dag member? Dan ontvang jij jouw kaasbox de 3e donderdag van de maand. 

Is de 3e donderdag de 15e dag van de maand, en jij wordt deze dag member? Dan ontvang jij jouw kaasbox de 1e donderdag van de maand. 

Wij streven er naar om jouw bestelling op werkdagen binnen 24 uur te verzenden. Wij dragen jouw kaas vervolgens over aan DHL. DHL streeft er naar om vervolgens de volgende dag jouw pakket bij je thuis af te leveren.

Wij dragen jouw kaas over aan de pakket en postbezorger DHL. Zij streven er naar om de volgende werkdag jouw pakket aan de deur of door de brievenbus te leveren.

Gratis verzending in Nederland

Op bestellingen boven de €40 (anders €6,95)

Vers van het mes en gratis kaaspapier meegeleverd

Zo blijft de kaas lekker vers

Levering in Nederland, Duitsland en België

Zodat je overal van onze kaas kunt genieten

100% veilig betalen

iDeal / Bancontact / CreditCard / PayPal