Raclette Suisse

Vanaf  15,30 of abonneer en bespaar 10%

Raclette, een traditioneel gerecht uit het grensgebied tussen Zwitserland en Frankrijk, dankt zijn naam aan het Franse woord ‘racler’, wat ‘schrapen’ betekent. Bij Raclette wordt de kaas verwarmd en vervolgens met een mes afgeschraapt op een bord met groenten en charcuterie. De smaak van de kaas is over het algemeen licht pikant, maar nooit overheersend.

Raclette Suisse Vanaf  15,30 of abonneer en bespaar 10%

Gratis verzending bij bestellingen boven de €40

  • Altijd 10% korting bij aanschaf van abonnement
  • Vacuüm verpakt
  • Vers van het mes
  • Minimaal 7 weken houdbaar
  • Kaaspapier gratis meegeleverd
Veilig afrekenen

Betaalmogelijkheden

Kenmerken

Weight N/A
Gewicht: No selection

500 gram, 750 gram, 1000 gram

Vetgehalte: No selection

45+

Land van herkomst: No selection

Zwitserland

Smaak: No selection

Aromatisch, Pikant

Melksoort: No selection

Koemelk

Biologisch: No selection

Nee

Europese Bescherming: No selection

Nee

Rauwmelks: No selection

Nee

Vegetarisch: No selection

Nee

Weidemelk: No selection

Nee

Allergenen: No selection

Lactose, Melk