Raclette, een traditioneel gerecht uit het grensgebied tussen Zwitserland en Frankrijk, dankt zijn naam aan het Franse woord ‘racler’, wat ‘schrapen’ betekent. Bij Raclette wordt de kaas verwarmd en vervolgens met een mes afgeschraapt op een bord met groenten en charcuterie. De smaak van de kaas is over het algemeen licht pikant, maar nooit overheersend.


Raclette Suisse
Vanaf € 7,65 — of abonneer en bespaar 10%
Raclette, een traditioneel gerecht uit het grensgebied tussen Zwitserland en Frankrijk, dankt zijn naam aan het Franse woord ‘racler’, wat ‘schrapen’ betekent. Bij Raclette wordt de kaas verwarmd en vervolgens met een mes afgeschraapt op een bord met groenten en charcuterie. De smaak van de kaas is over het algemeen licht pikant, maar nooit overheersend.
Kenmerken
Gewicht | N/B |
---|---|
Gewicht: Geen selectie | 250 gram, 500 gram, 750 gram, 1000 gram |
Leeftijd: Geen selectie | |
Vetgehalte: Geen selectie | |
Land van herkomst: Geen selectie | |
Smaak: Geen selectie | |
Europese Bescherming: Geen selectie | |
Melksoort: Geen selectie | |
Rauwmelks: Geen selectie | |
Allergenen: Geen selectie | |
Biologisch: Geen selectie | |
Vegetarisch: Geen selectie | |
Weidemelk: Geen selectie | Nee |