Raclette, afkomstig uit het grensgebied tussen Zwitserland en Frankrijk, staat voor ‘afschrapen’. Het gerecht bestaat uit het verwarmen van kaas die daarna over een bord met groenten en vleeswaren wordt geschraapt. Deze kaas heeft een mild pittige smaak zonder overheersend te zijn.
Raclette Suisse
Vanaf € 15,30 — of abonneer en bespaar 10%
Gudbrandsdalen Gjetost
Vanaf € 16,50 — of abonneer en bespaar 10%
Raclette Frans
Vanaf € 12,13 — of abonneer en bespaar 10%
Raclette, afkomstig uit het grensgebied tussen Zwitserland en Frankrijk, staat voor ‘afschrapen’. Het gerecht bestaat uit het verwarmen van kaas die daarna over een bord met groenten en vleeswaren wordt geschraapt. Deze kaas heeft een mild pittige smaak zonder overheersend te zijn.
Kenmerken
Gewicht | N/B |
---|---|
Gewicht: Geen selectie | 500 gram, 750 gram, 1000 gram |
Leeftijd: Geen selectie | |
Vetgehalte: Geen selectie | |
Land van herkomst: Geen selectie | |
Smaak: Geen selectie | |
Europese Bescherming: Geen selectie | |
Melksoort: Geen selectie | |
Rauwmelks: Geen selectie | |
Allergenen: Geen selectie | |
Biologisch: Geen selectie | |
Vegetarisch: Geen selectie | |
Weidemelk: Geen selectie | Nee |