Cheddar wordt vaak gekleurd met anatto, een stof uit de vrucht van de orleaanboom. De structuur oogt vaak korrelig, maar is heerlijk romig in de mond. De smaak is zacht en rijk aan aardse nuances.
Antwerps Pikantje
Vanaf € 24,70 — of abonneer en bespaar 10%
Colliers Welsh Cheddar
Vanaf € 9,75 — of abonneer en bespaar 10%
Cheddar red
Vanaf € 9,75 — of abonneer en bespaar 10%
Cheddar wordt vaak gekleurd met anatto, een stof uit de vrucht van de orleaanboom. De structuur oogt vaak korrelig, maar is heerlijk romig in de mond. De smaak is zacht en rijk aan aardse nuances.
Kenmerken
Gewicht | N/B |
---|---|
Gewicht: Geen selectie | 500 gram, 750 gram, 1000 gram |
Leeftijd: Geen selectie | |
Vetgehalte: Geen selectie | |
Land van herkomst: Geen selectie | |
Smaak: Geen selectie | |
Europese Bescherming: Geen selectie | |
Melksoort: Geen selectie | |
Rauwmelks: Geen selectie | |
Allergenen: Geen selectie | |
Biologisch: Geen selectie | |
Vegetarisch: Geen selectie | |
Weidemelk: Geen selectie | Nee |