Geitenkaas belegen is een halfharde kaas met een licht pikante, nootachtige smaak. Hij smelt zacht in je mond maar heeft meer karakter dan een jonge variant.

Geitenkaas belegen is een halfharde kaas met een licht pikante, nootachtige smaak. Hij smelt zacht in je mond maar heeft meer karakter dan een jonge variant.
Pesto groen is een jonge, romige Gouda-kaas, doordrenkt met groene pesto. Je proeft verfijnde basilicum, knoflook en pijnboompitten in elke zachte hap
Geitenkaas met Italiaanse kruiden is een smaakvolle combinatie van romige geitenkaas en een mediterraanse kruidenmelange. Deze kaas wordt minimaal 12 weken gerijpt, waardoor de smaken goed kunnen ontwikkelen.
De Rotterdamsche Oude is een Nederlandse Goudse kaas met een uitgesproken karakter, ontstaan rond 2010 op initiatief van Rotterdamse ondernemers. De kaas wordt geproduceerd in Bodegraven door kaasspecialist Zijerveld van FrieslandCampina en is geïnspireerd op de Rotterdamse mentaliteit: robuust en no-nonsense.